Pogoji poslovanja

Pogoji poslovanja

 

Podjetje:                  LINIJA PROJEKT D.O.O.

Sedež podjetja:        Ob železnici 11  2327 Rače

DDV ID številka:        SI37629166

Zavezanci za DDV:    DA

Matična številka:       3342417000

Zveza Sklep              Srg 2008/22281

Podjetje je vpisano v sodni register pri Okrožnem sodišču v Mariboru.

 

POGOJI POSLOVANJA

Splošni pogoji poslovanja in uporabe spletne strani mamibom.si  so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot),Zakonom o varstvu potrošnikov pred nepoštenimi poslovnimi praksami (ZVPNPP) in Zakonom o elektronskem poslovanju na trgu (ZEPT) ter na podlagi priporočil GZS in mednarodnih kodeksov za e-poslovanje.Spletna trgovina mamibom.si je informacijski sistem, namenjen predstavitvi in prodaji izdelkov uporabniku.

S spletno trgovino mamibom.si upravlja podjetje LINIJA PROJEKT D.O.O., ki je tudi lastnik spletne trgovine. Podjetje je vpisano v sodni register pri Okrožnem sodišču v Mariboru in je zavezanec za DDV.

Ponudnik se zavezuje, da bo kupcu vselej zagotovil naslednje informacije: a) identiteto podjetja ( ime in sedež podjetja, številka registra), b) kontaktne naslove, ki omogočajo hitro in učinkovito komunikacijo ( e-pošta, telefon), c) bistvene značilnosti blaga oz. storitev ( vključno s prodajnimi storitvami in garancijami), d) dostopnost izdelkov. e) pogoje dostave izdelka ali izvršitve storitve (način, kraj in rok dostave), f) vse cene morajo biti jasne in nedvoumno določene in razvidno mora biti prikazano ali že vsebujejo davke in stroške prevoza, g) način plačila in dostave, h) časovno veljavnost ponudbe, i) rok, v katerem je še možno odstopiti od pogodbe in pogojih za odstop; poleg tega tudi o tem, če in koliko stane kupca vračilo izdelka, j) pojasnjen mora biti postopek ob pritožbi, vključno z vsemi podatki o kontaktni osebi ali službi za stike z kupci.

Podjetje LINIJA PROJEKT D.O.O. se ne zavezuje za pravilnost in popolnost podatkov na straneh spletne trgovine mamibom.si, niti se ne zavezuje za pravilnost in popolnost tekstovnega ali slikovnega materiala. Slike se lahko razlikujejo od dejanskega izgleda artikla.

Z uporabo spletne strani kupec potrjuje, da sprejema navedene pogoje poslovanja in se z njimi strinja.

Naročila

Spletna trgovina www.mamibom.si je namenjena vsem fizičnim in pravnim osebam, ki so polnoletne oz. starejše od 15 let. Naročanje preko spleta poteka 24 ur na dan,  vse dni v letu.Kupec si izbere artikel in z klikom doda v košarico. Pred oddajo oz. potrditvijo naročila preglejte vsebino košarice in izvedite morebitne korekture. Vsa oddana naročila se smatrajo kot dokončna. Ponudnik oddana naročila pregleda, preveri dobavljivost in naročilo potrdi ali pa ga z razlogom zavrne in o tem obvesti kupca preko elektronske pošte ali telefona.. V spletni trgovini kupci lahko naročajo izdelke, ki so navedeni na teh straneh in so na voljo do razprodaje zalog.

 

Cene

Vse cene so v valuti EUR in vsebujejo DDV. Navedene cene veljajo za nakup z gotovino po povzetju ali po predračunu v trenutku oddaje naročila. Cene veljajo do preklica oz.umika.Plačilo naročila je po povzetju ali po predračunu na TRR SI56 6100 0000 6374 896. Naročeno blago je poslano po pošti. Cene na spletni strani ne vključujejo poštnine. 

Z oddanim naročilom v spletni trgovini www.mamibom.si se zavezujete, da boste poravnali kupnino.

Plačilo in rok dostave

Blago naročeno v spletni trgovini mamibom.si dostavljamo s pogodbenim partnerjem Pošto Slovenije d.d. Plačilo je z gotovino po povzetju ali po predračuna na tekoči račun SI56 6100 0000 6374 896 odprt pri DELAVSKI HRANILNICI D.D.. Strošek dostave in pakiranja je 5 EUR in ni vštet v spletni ceni ( velja samo za pošiljanje znotraj Slovenije in na Hrvaško ).V ceni dostave je zajeta tudi provizija pošte Slovenije za odkupnino. Pri nakupu v vrednosti nad 60 EUR je dostava brezplačna ( velja samo za pošiljanje znotraj Slovenije in Hrvaške ).Za ostale države je strošek dostave po ceniku Pošte Slovenije za tujino.  Pošiljka bo pri vas najkasneje v 7 – 10 delovnih dneh.  Možen je tudi oseben prevzem po predhodnem dogovoru na sedežu podjetja.

Odstop od pogodbe, menjava in reklamacije

Kupec ima pravico, da v 14 dneh pisno na naš e- naslov info@mamibom.si ali preko telefona sporoči odstop od pogodbe brez razloga, naročeno blago pa nepoškodovano, v originalni embalaži, nespremenjeni količini in z priloženim računom vrne v 30 dneh po pisnem sporočilu. Pri tem stroške vračila krije kupec. V kolikor je blago poškodovano, nošeno ali brez računa, ga podjetje ni dolžno sprejeti. Po vrnitvi bomo kupnino (kupnina s stroški dostave) v 15 dneh vrnili na transakcijski račun kupca, ki nam ga naj ob vračilu posreduje skupaj z osebnimi podatki.

Kupec ima tudi pravico menjati izdelek v kolikor mu velikost ne ustreza. Ob menjavi mora biti izdelek nerabljen, nepoškodovan in priložen račun. Rok menjave je 14 dni od prejema blaga. Stroške pošiljanja krije kupec.

Kupec ima tudi pravico reklamacije v kolikor dobi izdelek, ki ne ustreza naročilu ali izdelek z napako. V takšnem primeru nas kupec naj takoj obvesti na naš e- naslov info@mamibom.si ali po telefonu.

Kupec naj ob dostavi pregleda pošiljko in v kolikor je prišlo do poškodbe blaga med dostavo, izdelek takoj reklamira pri dostavljalcu in istočasno o tem obvesti tudi nas.

Varstvo podatkov

Ponudnik se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. list RS št. 86/2004), Zakonom o elektronskih komunikacijah (ZEK-om, Ur.list RS, št. 43/2004). Vsi podatki, pridobljeni s spletne strani mamibom.si, bodo uporabljeni izključno za pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov in ostale potrebne komunikacije. Ponudnik se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov. Podatki uporabnikov našega spletnega nakupovalnega mesta v nobenem primeru ne bodo predani tretji osebi.

Pritožbe in spori

Ponudnik spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov. Pritožbe in reklamacije lahko uporabniki pošljejo po elektronski pošti info@mamibom.si ali po klasični pošti na naslov Linija projekt d.o.o.  Ob železnici 11  2327 Rače. Ponudnik mora v petih dneh potrditi, da je prejel pritožbo in sporočiti uporabniku, kako dolgo jo bo obravnaval in ga tudi obveščati o poteku postopka. Ponudnik si prizadeva, da se morebitni spori rešijo sporazumno.